Öntapadó médiák

Gépjármű dekoráció:

Gépjármű dekoráció
Gépjármű dekoráció

A legolcsóbb és egyben leghatékonyabb hirdetési eszköz a gépjárműveken elhelyezett dekoráció. Akár nyomtatott akár vágott kivitelről is legyen szó, állok rendelkezésére. Legyen szó személygépjárműről, verseny-autóról, kamionról vagy cégautóról. Több ezer járműdekor tervezése és kivitelezése után nagy gyakorlati tapasztalattal és kreatív ötletekkel is segíteni tudom elképzeléseit. A reklámdekoráción felül gépjárművek teljes fóliával történő bevonását is vállalom.

Falgrafikák:

Falgrafika
Falgrafika

Megunta irodája, szobája hangulatát? Egyedi megoldásokkal várom, hogy nyomtatott és vágott falgrafikák segítségével frissítse fel környezetét. Természetesen, ha saját ötlete van annak legyártásában is szívesen segítek. A kiváló alapanyagú falgrafikák tartósak, látványosak, és ha már megunta őket könnyen cserélhetőek.
Lépésálló alapanyagra padlógrafika is készíthető, míg az átlátszó felületek homokfúvott, savmart és egyéb üvegdekorációs fóliákkal tehetőek játékosabbá.

Vasalható textil dekoráció:

Vasalható textil dekoráció
Vasalható textil dekoráció

Egyedi megjelenést szeretne magának, cégének, vagy csak ajándékozni szeretne valami személyre szólót?
A textíliára legtöbbször pólóra készített akár vágott akár nyomtatott felvasalható dekorációs elemek elkészítése sem gond a számomra.

Cég- és reklámtáblák:

Reklámtáblák
Reklámtáblák

Az Ön igényeinek megfelelően a reklámtábláinkat akár időtálló alapanyagokból, akár gazdaságosabb kivitelezésű beltéri anyagok felhasználásával is elkészítem. A tábla anyaga lehet plexi, habosított PVC, fémlemez, szendvicslemez, bútorlap, habkarton. A hordozóréteg vastagságát is megválaszthatja. A felvitt grafika lehet vágott és nyomtatott is.

Kirakat és portál dekoráció:

Kirakat
Kirakat

Tegye vonzóvá üzletét vevői számára! Ehhez elengedhetetlen a figyelemfelkető, ízléses portál, kirakat. Vágott, nyomtatott vagy homokfúvott hatású öntapadókból készített dekorációs elemekkel segítem felkelteni leendő ügyfelei figyelmét. Mindenre van megoldás, ha továbbra is azt szeretné, hogy a portál üvegfelületeire elhelyezett grafikák a fényt beengedjék, válassza a speciális One Way Vision fóliát, lyuggalt szerkezete biztosítja a világos belsőteret és a kilátást a helyiségből.

Címkék és egyéb öntapadó etikettek:

Címkék
Címkék

Egyedi és kis darabszámú termékeinek nagyon fontos része a tetszetős címke. Amit akár a kis darabszám esetén is (stanc és egyéb nyomdai szerszám költség nélkül) legyártok. Az így elkészített címkék vízállók és az oldószeres festék felhasználásának köszönhetően a napi használat során sem fakulnak ki, így sokáig megőrzik reklámértéküket. A címkék formája teljes egyedi szabadságot kaphat, nem kell előre elkészített szerszám, sablonhoz igazodnia. Ezen felül felhasználhatja egyedi címkéit akár az otthoni fűszeres dobozokhoz, postai küldeményihez, termék katalogizáláshoz, vagy bárhová, amit megjelölni, vagy díszíteni szeretne.