Nagyformátumú nyomatok

Molinók

Molinók
Molinók

A PVC banner a molinók, ponyvák alapanyaga. Könnyen szállítható, fel- és leszerelhető és tárolható. Általában nagyméretű reklámanyagokhoz használják rendezvényekre, sporteseményekre, promóciókra. Alapvetően kültéri alapanyag, de természetesen beltéren is remekül mutat. Kétoldalon nyomtatott változatot is tudunk készíteni. Nagy méretek esetében hegesztéssel toldjuk a bannert és ringlizzük a kihelyezés könnyítése érdekében.

Épülethálók

Épülethálók
Épülethálók

A PVC banner lyukacsos változata. Felhasználási területe megegyezik a normál PVC banneréval. Szabadban, szeles helyeken kifeszített reklámanyagok esetében használatos. Széláteresztő képessége révén tartósabb megoldást jelent.

Tapéták

Tapéták
Tapéták

Faltapéta a faldekoráció speciális formája, ilyenkor nem vágott dekorációs elemek kerülnek a falra, hanem nyomtatható sík vagy különböző struktúrájú faltapéták. Ezeknek elkészítésében állok rendelkezésére, hogy saját környezetét egyedi elképzeléseinek megfelelően formálhassa.

Kiállítási reklámeszközök

POP UP termékek

POP UP
POP UP

Pop-up rendszer (sajtófal): A pop-up kinyitható (, vagy egyszerűen szerelhető), mobil reklámfal, amely könnyen felállítható és rendkívül látványos. Előszeretettel használják kiállításokon, sajtótájékoztatókon és promóciós kihelyezéseken. Sokféle alakú és méretű pop-up létezik, ezek variálhatóak és összekapcsolhatóak. A dekorpanelek alapanyaga: speciális poliészter pop-up anyag, melyre öntapadók, vagy mágnesfóliák is kerülhetnek.

ROLL UP termékek

ROLL UP
ROLL UP

Roll-up display: Egyszerűen felállítható, hordozható reklámeszköz. Alapja egy földön álló alumínium szerkezet, melyben belül egy hengeren van felcsévélve a nyomtatott dekoráció, így a panel egy mozdulattal kihúzható a szerkezetből. Nyomat mérete: 85, 100 vagy 120 cm széles és 200 cm magas.