Ugrás a tartalomra
Nagybetűs változat Normál változat

Papír alapú nyomdai termékek

Szórólap készítés:

Szórólap

Szórólap

Mindent a megrendelőim igényei szerint! Az egyik leggyakrabban alkalmazott hirdetési forma a szórólap. Nagy darabszámban, több méretben, és olcsó árakkal várom megrendelését.
Mégis kis darabszámú egyedi megjelenésű szórólapot szeretne?! Ez sem jelenhet gondot! A lágyszínes tintarendszernek, és a minőségi alapanyagoknak köszönhetően, prémium minőségű szórólapok készítésére is van lehetőség.

Névjegykártya készítés:

Névjegykártya

Névjegykártya

Még ebben a digitális világban is elengedhetetlen a névjegykártya az üzleti életben. Egyedi kreatív mintázattal, kiváló papír alapanyagokból készített névjegykártya ötletekkel várom. A hosszabb élettartam biztosítása érdekében a névjegykártyáját el tudom látni felületvédő réteggel, amennyiben erre igénye lenne.

Katalógus és prospektus készítés:

Prospektus

Prospektus

Bármilyen nyomdaipari reklám-, tájékoztató- és bemutatófüzet, valamint ét- és itallap, használati utasítás, prospektus elkészítését vállalom. Mérete A/6-ostól az A/3-as formátumig is terjedhet.

Fotónyomtatás:

Fotó

Fotó

Őrizze meg emlékeit papíron is! Széles formátumban állok rendelkezésére digitálisan készített fotóinak nyomtatásához. A meglévő technikai eszközeink fotólabor minőséget garantálnak az Ön számára. Az így választható nyomtatási méretek, 10X15 cm 13 x18 cm A/5, A/4, A/3, A/3+ szegélynélküli fotónyomtatás.